☏ Információ: +36-30-210-3983 ✉ Email: info@bk66.eu
Búzakalász66 portfolió letöltése
portrait
Mangalica termékeink
portrait
Vivien Babavíz
portrait
Dereszla Borászat

Tisztelt Ügyfelünk, Kedves Partnerünk!

Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődik vállalatunk tevékenysége és termékei iránt.

Az egészséges életmód egyik alappillére az egészségtudatos táplálkozás. Fontosnak tartjuk, hogy az asztalra kizárólag természetes és ellenőrzött alapanyagokból készült, friss étel kerüljön.

Cégcsoportunk küldetése minőségi termékek előállítása, a kedvelt háztáji ízek és hangulatok megőrzésével, káros adalékanyagok hozzáadása nélkül.

Tevékenységünk során nemzetközi minőségbiztosítási rendszer alapján ellenőrizzük és kísérjük végig a folyamatokat: a termőföldeinken csírázó kukoricaszemtől a késztermékeink boltok polcaira kerüléséig. Ezzel biztosítva, hogy minőségi termékeink frissen kerülhessenek a családok étkezőasztalára.

A Búzakalász 66 Felcsút Mg Kft. dinamikusan fejlődő, 100%-ig magyar tulajdonú mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozás, amely szántóföldi növénytermesztéssel, sertés tenyésztéssel, valamint malom- és sütőipari termékek gyártásával foglalkozik.

Minőségi termékek előállításához minőségi szaktudásra és megfelelő technológia alkalmazására van szükség. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük termékeinket, bővítjük az üzem technológiai felszereltségét, korszerű gépeinkkel a termelés hatékonyságát a legoptimálisabb szinten tartjuk. A megfelelő szaktudást a térségben élő, több tíz éves tapasztalatokkal rendelkező, magasan kvalifikált szakemberek adják, akik mellett a fiatal generáció is lehetőséget kap a bizonyításra.

Örömmel fogadjuk érdeklodését prémium termékeink iránt!

Üdvözlettel,
Mészáros Beatrix
ügyvezető igazgató
Minden jog fenntartva Búzakalász 66 Felcsút Mg Kft. részére!
☏ Információ: +36-30-210-3983 | ✉ Email: info@bk66.eu